Cel mai bun aspect al tău încă la Undercover X Sacai X Nike Ldwaffle “Purple/Blue”

proaspăt în spatele unei colaborări cu trei căi cu cheag și sacai, Nike se îndreaptă spre lansarea altor, lucrând din nou pe modelul LDWAFFLE. De data aceasta în jurul Swoosh se află sub acoperire împreună cu Sacai, creatorul siluetei originale. În timp ce am mai văzut imagini ale acestui colourway violet și albastru înainte, acestea sunt primele imagini apropiate în mână la suprafață.

Colourway -ul în sine este relativ subtil, rămânând în continuare interesant, oferind nuanțe de violet combinate cu lovituri de accente albastre și alb -negru. Detaliile clasice Sacai X Nike fac, de asemenea, o apariție pe această pereche, cel mai notabil dintre buchet fiind dublarea detaliilor cheie, cum ar fi logo -urile Swoosh, limbile și zonele mijlocii.

Imagine prin Woganwodeyangundercover x Sacai x nike ldwaffle “violet/albastru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Woganwodeyangundercover x Sacai x nike ldwaffle “violet/albastru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Uppii par să fie conceput dintr -o variație de țesături, inclusiv piele de căprioară suplă, piele și, de asemenea, pânză. Brandingul dual apare la limbi, în timp ce logo-urile tipografice sunt tipărite pe secțiunea suprapusă a călcâiului dublu-stivuit. Alte detalii notabile includ șireturi dublate și superioare de waffle clasice, așa cum sunt prezentate la adidașii de alergare timpurie.

Dacă deja ai ochii pe sub acoperire X Sacai X Nike Ldwaffle „Purple/Blue”, atunci va trebui să aștepți cu răbdare doar puțin mai mult, deoarece încă nu au fost făcute publice detalii oficiale de lansare. Asigurați -vă că îl mențineți blocat chiar aici la singurul furnizor pentru toate cele mai recente, așa cum se întâmplă, deoarece vom fi primul care vă va anunța. Între timp, asigurați -vă că navigați în restul site -ului nostru și, în timp ce sunteți aici, aruncați o privire asupra modului în care proiectăm Sacai X Nike Ldwaffles!

Imagine prin Woganwodeyangundercover x Sacai x nike ldwaffle “violet/albastru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *