Palatul se conectează cu Juergen Teller pentru o colecție de capsule bazate pe fotografie

după ce a dezvăluit că își unesc forțele cu autoutilitare pentru prima dată săptămâna trecută, Palace a revenit cu încă un colab de proporții enorme! Brandul cu sediul în Londra urmează să se conecteze cu renumitul fotograf de artă plastică germană și de modă Juergen Teller pentru o capsulă care prezintă fotografii arhivistice ale operei sale.

Deși aceasta este prima colaborare oficială între cele două părți, duo -ul nu este străin să lucreze unul cu celălalt. Palatul și Juergen au lucrat anterior împreună, filmându -și campaniile de patinaj și lookbook în Londra, Palm Springs, Napoli, Tokyo și Kentucky.

Imagine prin Juergen Teller X Palat
Colecția în sine se întinde pe o selecție de glugă, tricouri, o cămașă de rochie, o geantă cu tote și în adevărata modă a palatului, o colecție de punți de skateboard. Fiecare piesă prezintă o imagine de arhivă din cariera lui Juergen, inclusiv controversatul câine mort înghețat în imaginea binului și un autoportret intitulat „Fußball ist Unser Leben, Bubenreuth” sau „Fotbalul este viața noastră”. Modelele mai jucăușe prezintă o broască s -a așezat pe o grămadă de plăci, precum și un câine umed printre un set de flori.

Imagine prin Juergen Teller X Palat
Colecția completă urmează să scadă pe 9 iulie în locațiile de vânzare cu amănuntul și cu amănuntul Palace. În altă ordine de idei, aduceți fotbalul acasă cu acest tricou Martine Rose X Nike Anglia.

Imagine prin Juergen Teller X Palat

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *