Salehe Bembury X Canada Goose Lansați o colecție All-Star NBA care picură cu influență din anii 90

după ce a raportat că posibilă legătură ar putea fi în lucrările din decembrie, Salehe Bembury X Canada Goose Colaboration a fost acum dezvăluită. Inspirat de influențele NBA din anii 90, precum și de îmbrăcăminte stradală funcțională, această colecție limitată de capsule va avea o selecție de mărfuri de îmbrăcăminte exterioare dezvoltate pentru a fi stratificate.

Surprinzător, colecția în sine constă doar din patru articole, dar pe o notă pozitivă, se pare că vor exista variații de culoare în fiecare, conform unei postări de pe Instagram -ul lui Salehe.

Prima piesă din colecție este o redare proaspătă a expediției de semnătură a lui Canada Goose Parka, o piesă dezvoltată pentru vreme rece extremă. Această cea mai nouă redare prezintă o garnitură de capotă din Chenille, precum și o gamă funcțională de buzunare frontale. Continuând, vedem concordanța. Această piesă ajunge cu un model asemănător cu un nivel de vârtej, cu un buzunar frontal cu fermoar.

În altă parte, vedem vesta de semnal, un design în stil utilitar, care prezintă o selecție de buzunare, precum și un finisaj matlasat. În cele din urmă, avem Tundra Bib, o piesă generală matlasată care ajunge completă cu co-branding din ambele părți.

Colecția completă este în prezent de așteptat să se lanseze prin intermediul magazinului web Canada Goose pe 11 februarie. În altă ordine de idei, Maharishi onorează Anul Nou Lunar cu această nouă lansare „Anul Tigerului Apei”.

Imagine prin canada gâscă

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *