Pharrell X Adidas Hu NMD S1 Ryat duce silueta la noi înălțimi

, chiar dacă NMD S1 nu a lansat încă, deja aruncăm o privire la unele colaborări viitoare, inclusiv Pharrell X Adidas Hu NMD S1 Ryat. Lăsând literalmente silueta stilului de viață la noi înălțimi, cel mai recent nomad al Skateboard P se îndepărtează de design-urile minimaliste din trecut, injectând în schimb o estetică de avangardă care este sigur că va întoarce capetele oriunde te duci.

Prezentând o menagerie de materiale, cel mai recent Pharrell NMD Hu lucrează deasupra unei baze de plasă balistică. Pielea perforată constituie ochelarii de sus și de jos, în timp ce sistemul de dantelă în sine este conceput din piele de căprioară. Un panou de cauciuc văzut se înfășoară în jurul pantofului, în timp ce Nylon lovește fila de tragere a limbii și a călcâiului în accente albe și, respectiv, verzi.

Imagine prin adidas
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin adidas
Transport int’l

Vezi mai mult

Mai jos, veți găsi o talpă medie Adidas luată direct de pe NMD S1 „Alb”. Acest lucru este consolidat cu dopuri Eva și o talpă de trefoil care este inspirată de silueta maratonului. Legarea totul împreună sunt o pereche de șireturi roz pentru bebeluși, finalizând designul niciodată văzut.

Conform surselor noastre, Pharrell X Adidas Humanrace NMD S1 Ryat se va lansa cândva în ianuarie. Spuneți -ne ce credeți despre prima colaborare a modelului, iar în știri conexe, cartierul X adidas Originals NMD R1 „Paisley” este o capodoperă detaliată!

Imagine prin adidas
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin adidas
Transport int’l

Vezi mai mult

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *