New Balance 990v5 este cea mai mare lansare din această săptămână despre care nu ați înțeles despre

„Purtat de Supermodels în Londra, precum și tătici din Ohio”; – Acest slogan iconic surprinde complet orice este excelent în ceea ce privește New Balance 990v5. Chiar aici este un pantof care se confruntă cu convenție, precum și, fără să -i pese un pic. Este această lipsă de rată de dobândă în formă, precum și „rece”; Asta îi face pe acestea atât de al naibii de mișto!

Ajungând mai târziu în această săptămână, noua colecție 990V5 introduce în trei colorate actualizate. Este mai premium ca niciodată, însă aspectul este încă puternic influențat de prima pereche care a introdus în 1982.

Greu în utilizarea din piele de piele de porc premium, nu este dificil să vezi de ce acestea fac trecerea de la alergătorul sportiv la adidașul Way of Life. Acestea fiind spuse, performanța este încă impresionantă datorită unei inserții ortolite, precum și a panourilor ultra-respirabile. De asemenea, puriștii vor observa upgrade -uri la limbă, precum și branding lateral.

În comparație cu stilurile de vânzare de anul trecut, New Balance 990v5 pare să fie la fel de popular. O prezentare a avut loc deja în iaz, cu mulți dintre comercianții din SUA deja vândute.

Din fericire, această prezentare se apropie rapid pentru Sneakerhead -urile americane chiar aici, în Marea Britanie. Trei culori sunt pregătite pentru apucături – Grey, Navy, precum și Black – de sâmbătă, 4 mai, prin New Balance Marea Britanie. Cumpărați mai multe din soiul actual chiar aici, precum și rămâneți la curent pentru mai multe informații despre lansare!

Imagini prin aur asfalt

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *