REMBENDING MEMINDER: Nu ratați Air Jordan 1 Vintage High OG “Light Smoke Grey”!

așteptarea s -a terminat aproape. Foarte prima dată s -a scurs în martie, Air Jordan 1 Vintage High OG “Light Smoke Grey” este, cu mâinile în jos, unul dintre cele mai așteptate colorate ale întregului an. Un plus înflăcărat la orice tip de colecție, urmează să fie introdus mâine dimineață la 8:00 pe 11 iulie!

Având o asemănare izbitoare cu Dior X Air Jordan 1, care a scăzut săptămâna trecută, „Grey Smoke Light” prezintă o piele premium, precum și o construcție din piele de căprioară. Pictate într -o paletă gri curată, precum și albă, Nike ar fi putut doar să o lase acolo, precum și ar fi avut deja un câștigător, cu toate acestea au injectat o linie de „roșu varsity” în jurul gleznei pentru o caldină fierbinte Pop de contrast, care este sigur că va întoarce capetele oriunde mergeți.

Imagine prin Nike
Swoosh care conturează grații laterale, precum și panourile laterale mediale, precum și pentru a rotunji totul, tema iconică de baschet cu aripi Air Jordan 1 este bine dezgropată, finalizând estetica tăiată curată.

Se așteaptă să ofere în câteva secunde, Nike Air Jordan 1 „Light Smoke Grey” nu trebuie ratat, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor dacă doriți să asigurați un W mâine pe 11 iulie! Să înțelegem dacă veți apuca o pereche, precum și în știri asociate, Serious Union La Vibes funcționează pe Air Jordan 1 Mid Se “Black Toe”!

Imagine prin Nike

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *