O privire mai atentă asupra emoționalului X Nike Air Force 1 „Ziua Îndrăgostiților”

, având în vedere că s -a scurs pentru prima dată la începutul acestei luni, Sneakerheads a fost (IM) cu răbdare în așteptarea eliberării din forța de avion indisponibilă emoțional x nike Air Force Force 1 Înalt, și acum, în sfârșit, avem o dată de lansare!

Brainchild-ul lui Edison Chen, AF1 High-Top este vopsit într-o paletă de culori roșu și alb îndrăzneț. Swooshes -ul roz îndrăzneț grație superioară, în timp ce șireturile de frânghii albe se țes prin ochelari și o închidere a giulgiului cu fermoar. O curea de gleznă este prezentă pentru cea mai mare potrivire de blocare și este tipărită cu „E.U. Air ”text. Mai jos, este prezentă o talpă intermediară infuzată cu aer, urmată de o talpă complementară de cauciuc roșu.

Set să se elibereze pe 8 februarie în locații selectate, nu este disponibil din punct de vedere emoțional X Nike Air Force 1 „Ziua Îndrăgostiților” este o nevoie de polițist! Spuneți -ne dacă veți adăuga o pereche la colecția dvs.! În știri conexe, aruncați o privire mai atentă la Comme des Garã ‡ ONS X Air Jordan 1!

Dacă vă gândiți să copiați ceva nou Nike Heat, asigurați -vă că consultați curentul de aici!

Imagini cu ajutorul hypebeast

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *