Missoni ridică Adidas Pulseboost HD cu noi modele

Adidas a făcut echipă cu marca italiană Missoni, când a fost din nou pentru a oferi Pulseboost HD un makeover. Furnizată în patru iterații diferite, fiecare rămâne fidel stilului eclectic al puterii italiene. Bold, preia, precum și imposibil de ratat, stilul unic va ieși instantaneu în linia ta.

Imagine prin adidas
Primele două dintre stiluri optează pentru un superior cu totul mai colorat, care necesită atenție, în timp ce celelalte două sunt disponibile în stil ceva mai mult pe spate, cu dungi colorate care apar doar la călcâie, precum și în față. Fiecare pereche avea logo -ul Missoni ștampilat pe călcâie, precum și împreună cu un logo Adidas pe limbă, există un cod QR care poate fi scanat pentru a debloca o listă de redare specială.

Soiul este disponibil în patru culori diferite, atât de versatil, încât le puteți purta atât la centrul de fitness, cât și la dincolo. Versatil, confortabil, precum și conceput pentru a prelungi alergarea, puteți ofițer de poliție Missoni X Adidas Consortium Pulseboost HD pe 29 octombrie.

Imagine prin adidas

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *