Mai întâi uitați -vă la Air Jordan 3 Tinker „Black Cement”

respectând lansarea „Red University” (care, dintr -un motiv ciudat, încă stă!), Jumpman a mai tachinat încă încă un Air Jordan 3 Tinker Colourway, precum și această versiune este un lucru foarte mare. Imagini amabilitate de Sneaker Insider @Hanzuying, iată ce înțelegem până acum!

Pictat într -o nuanță ucisă, porecla în mod adecvat „ciment negru” este conceput din piele de căprioară neagră cu suprapuneri premium din piele. În timp ce „Universitatea Red” menționată anterior a fost destul de puțin în designul său, această iterație înnegrită prezintă imprimeul de elefant prețuit în jurul degetului, precum și călcâiul pentru un aspect dificil de ignorat.

Un pop de contrast poate fi descoperit pe ochelarii din dantelă aurii, de asemenea, ca nuanțe reflectorizante de 3 m gri, care își fac metoda la limbă, pe lângă logo -urile SWOOSH care trag în jos lateral, precum și panourile laterale mediale. Completarea stilului este un sistem de aer alb curat, la fel de confortabil.

Setați să renunțe pe 15 august, asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru mai multe știri pe Air Jordan 3 „Ciment negru”, pe măsură ce se dezvoltă! Vei adăuga o pereche la colecția ta? Spuneți -ne, precum și în timp ce sunteți aici, aruncați o privire la gama completă Nike Sneaker!

Imagini prin Hanzuying

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *