O privire mai atentă asupra adidașului Jonah Hill X Adidas Originals

săptămâna trecută, Jonah Hill a dus pe Instagram pentru a tachina o potențială colaborare cu Adidas Originals. Subtitrarea de pe postare, care arăta Hill stând lângă un BMW stropit de vopsea în timp ce purta lovituri de Adidas, scrie: „Ceva distractiv care vine de la mine și adidas?” Acum, aruncăm o privire mult mai atentă asupra adidașului în cauză!

Cu o talpă interioară chunky, silueta cu trei dungi niciodată văzute, care nu mai este văzută, este vopsită într-un superior predominant alb, cu lovituri de negru și gri. Deși nu știm nimic despre acest model, seamănă îndeaproape cu viitorul lexicului adidas care s -a scurs în luna mai.

Desigur, actorul american nu este străin atunci când vine vorba de îmbrăcăminte de stradă și adidași mondiali, fiind un fan enorm al Palatului, precum și Reebok, cel din urmă fiind deținut de Adidas, așa că nu fiți surprinși dacă un Jonah Hill Hill este de fapt x Adidas Originals Colaborarea în cele din urmă la suprafață.

Spuneți -ne ce credeți despre adidașul în secțiunea de comentarii de mai jos și asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru cele mai recente și grozave din adidași! În știri conexe, aruncați o privire mai atentă la Game of Thrones x adidas ultra boost „House Targaryen”!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *