O privire oficială asupra off-white x Converse Chuck Taylor All Star 2.0

După numeroase zvonuri, precum și teasere, în sfârșit, avem o privire oficială asupra caldului anti-alb-alb Converse Chuck Taylor All Star 2.0 și Băiat a meritat să aștepți!

Spre deosebire de cel pe care l -am văzut la începutul acestei veri, care s -a dovedit a fi fals, acest Chuck Taylor este afacerea autentică. Cu o estetică mai redusă în comparație cu prima iterație, acest design este disponibil într-un total de pânză albă curată, cu o talpă portocalie puternică, precum și o cravată cu fermoar. Verbiajul semnat al alb-albă lovește lateral, precum și în jos, se poate vedea o talpă intermediară de cauciuc negru, precum și un motiv iconic cu dungi al lui Virgil Abloh.

Set să se lanseze pe 8 octombrie, ce crezi despre Off-White X Converse Chuck Taylor All Star 2.0? Ești încântat de această versiune? Sau credeți că trenul hype off-off-all Nike a plecat de pe șine? Să înțelegem gândurile dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos! În știri asociate, inspectați listarea noastră completă de rafturi pentru „Spooky Pack” din off-off-white X Nike Blazer!

Dacă credeți că faceți față unor noi Nike Heat, asigurați -vă că veți inspecta cele mai recente la sfârșit. Îmbrăcăminte!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *