Obțineți 23% din primele 5 alegeri ale noastre de la marca normală

, o piele cultă, care folosește formule serioase puternice la prețuri serioase, normal este tot ce trebuie să produceți o rutină care să aibă grijă de toată pielea dvs. îngrijorări. O mare parte din produsele mărcii sunt sub un tenner (cu o mână semnificativă sub un fiver), precum și fiecare, precum și fiecare formulă este bine concepută de experți în piele.

În luna noiembrie, normalul se întoarce de la Black Friday, precum și de consumismul dificil care umblă cea mai aglomerată zi de cumpărare a anului. Când afirmăm că aceste formule împachetează un pumn, nu glumim! Înainte de a vă obține cerința de a cerceta studiul, produsele sunt ideale pentru pielea dvs. – așa că normalul vă motivează să vă luați timpul când cumpărați luna aceasta, precum și utilizați 23% reducere a întregului noiembrie, în ce Se numește, Knowvember.

Înțelegem că pielea este un pic de labirint, precum și produse noi pot fi copleșitoare. Așadar, am ales cele mai bune cinci fundamentale ale noastre din normal, precum și vom spune cu exactitate pentru ce le puteți utiliza! Vom lăsa tot jargonul în urmă, precum și să păstrăm lucrurile simple, astfel încât să înțelegeți exact în ce vă faceți.

Acidul hialuronic normal 2% + B5

5,00 GBP £ 4,00int’l Transport

Cumpără acum

Pentru hidratare

Când afirmăm hidratarea, indicăm cantitatea de apă din pielea ta. Dacă pielea ta nu are hidratare, vei primi pete uscate, precum și o senzație generală de „piele strânsă”. Punerea apei înapoi în pielea ta îi oferă sărituri, precum și să scapi de acele zone frustrante flămânzătoare! Tocmai acest lucru face acidul hialuronic. Acidul hialuronic atrage de peste 1000 de ori în greutate în apă – acest lucru indică faptul că atunci când îl pui pe piele, acesta trage apa din aer în pielea ta ca un magnet! Apoi puteți sigila tot ce este cu un hidratant.

Cum îl folosesc?

Trebuie să utilizați acidul hialuronic al obișnuitului după curățare, precum și înainte de orice tip de creme. Aplicați câteva picături de ser în timp ce tranzacția dvs. este încă un pic umedă, precum și lăsați -o câteva minute pentru a se absorbi. Apoi, respectați-vă cu hidratantul dvs. mult iubit.

Acidul lactic normal 5% + ha

5,00 GBP £ 4,00int’l Transport

Cumpără acum

Pentru exfoliere

Orice piele moartă care se ocupă de magazinele naturale, cu toate acestea, așa cum face acest lucru, poate bloca porii, precum și poate provoca cusururi. Pentru a motiva cifra de afaceri a celulelor pe față, trebuie să vă exfoliați! Că St. Ives se ocupă cu scrub -ul tău folosit pentru a te face să te folosești? aruncă. Dacă utilizați scruburi extreme pe față, bitul „pietre” sau bucăți de gresie care sunt indicate pentru a reînnoi suprafața pielii dvs. provoacă într -adevăr mici abraziuni care pot provoca iritații, precum și roșeață. În schimb, trebuie să utilizați un exfoliant chimic, cum ar fi acidul lactic al obișnuitului. Acest lucru elimină cu atenție orice tip de piele moartă pentru a expune un ten întinerit.

Cum îl folosesc?

Aplicați serul de acid lactic al obișnuitului tocmai când la fiecare câteva zile până când pielea dvs. va dezvolta o toleranță la acesta. Dacă utilizați acest produs, asigurați -vă că aplicați protecție solară respectarea dimineții, deoarece poate stimula sensibilitatea pielii dvs. la razele UV.

Uleiul normal de semințe de șold presat 100% la rece

9,00 GBP 6,00 £ ILL

Cumpără acum

Pentru cicatrici

Alegerea, stoarcerea, precum și să vă aruncați zonele poate provoca cicatrici acnee. Cicatricile dvs. se vor estompa în mod natural cu timpul, însă dacă doriți să le minimalizați mai repede aspectul, un ulei de semințe de șold, 100% organic, presă de la rece, poate ajuta uleiul de semințe de șold. Este bogat în acid linolenic, care ajută la minimizarea indicațiilor de îmbătrânire, precum și de cicatrici – ceea ce este cel mai bun pentru persoanele care suferă de acnee.

Cum îl folosesc?

Aplicați câteva picături din uleiul crescut de semințe de șold la acordul dvs. după tratamente pe bază de apă (deci după acidul hialuronic, precum și înainte de hidratantul dvs.), precum și lasă-l cu atenție pe piele.

Niacinamida normală 10% + zinc 1%

5,00 GBP £ 3,00int’l Transport

Cumpără acum

Pentru lupta cu cusururi

Pete. Cusururi. Zits. Unul dintre inconvenientele vieții, zonele pot fi dureroase, iritante, precum și serios dificil de scăpat! Niacinamida obișnuită 10% + zinc 1% reduce aspectul acnes -ului pielii, precum și congestionarea prin minimizarea cantității de ulei pe care porții dvs. le produc. Și, poate fi utilizat pentru a -ți lumina tonul pielii!

Cum îl folosesc?

Aplicați câteva picături din serul de niacinamidă al obișnuitului pe pielea dvs. dimineața, precum și seara înainte de creme.

Opțiunea normală de cofeină 5% + EGCG

5,00 GBP £ 4,00int’l Transport

Cumpără acum

Pentru ochi pufosi

Dacă aveți ochi pufoși sau cercuri întunecate dimineața pe care doriți să le alungați în bine, opțiunea de cofeină a obișnuitului este chiar aici pentru a vă ajuta. Formulată cu o concentrație mare de cofeină, acest ser mic, dar mare, este ca două căni de cafea direct pe pielea ta.

Cum îl folosesc?

Masajați o scădere a opțiunii de cofeină a obișnuitului în contururile ochiului dimineața, precum și seara.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *