CAPKLE UP PENTRU MONTABILUL ALB X ADIDAS LXCON

YOSUKE Aizawa nu este străin când vine vorba de colaborări adidas. Din 2014, designerul japonez a redat unele dintre cele mai iconice siluete ale celor trei dungi, iar acum, se pare că este pe cale să facă același lucru pentru avangarda Adidas LXCON.

Împărțit pe pistele de la Paris Fashion Week, White Mountainering X Adidas LXCON este disponibil în două culori distincte, inclusiv o versiune marină distinctivă și o ediție portocalie unică. Ambele modele prezintă „alpinism alb”; Textul pe tot parcursul, dar destul de ciudat, se pare că și -au exprimat greșit propriul brand de -a lungul călcâiului lateral. Dacă acest lucru a fost intenționat sau pur și simplu, rămâne de văzut o dactilografie.

Schimbând construcția obișnuită a ochiurilor de plasă pentru o selecție mai premium de materiale, sistemul convențional de dantelă a fost înlocuit cu o serie de catarame pentru o atmosferă în aer liber, care a devenit sinonimă cu amprenta din Tokyo.

Pe măsură ce acești adidași se afișau în timpul vitrinei lor de primăvară 2020, este sigur să presupunem că alpinismul alb X Adidas LXCON nu va lovi rafturile până în această dată anul viitor. Spuneți -ne ce culoare ați polițist și, în timp ce sunteți aici, asigurați -vă că aruncați o privire asupra gamei complete de adidași Adidas!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *