Nike Dunk Low “Team Green” scade în această primăvară

Ce nu -ți place despre noul Nike Dunk Low “Team Green”? Unul dintre cele mai mari coloane, precum și cele mai mari coloane pentru a lovi silueta de baschet, are o asemănare izbitoare cu „Pro Green”, care a fost introdusă la sfârșitul anului trecut. Dacă nu ați fost fan al vârfului înalt, precum și doriți ceva mult mai versatil, atunci iată ce înțelegem până acum!

Cu o construcție de piele crocantă, „Team Green” funcționează pe o bază albă excelentă, în timp ce panourile ecologice întunecate își fac metoda pe tot parcursul pantofului. Sigur că va face alte sneakerhead-uri ecologice cu invidie, Nike Branding este brodat la limbă, precum și călcâi, în timp ce un duo de Swooshes alunecă elegant pe lateral, precum și pe pereți laterali mediali.

Imagine cu ajutorul Brandon1an
Schimbându -vă accentul mai jos, veți descoperi o talpă albă care compensează complet contrastul. În timp ce brandul Beaverton ar fi putut lăsa doar talpa din cauciuc negru, precum și a numit-o pe zi, au făcut apelul telefonic ideal, de asemenea, prinzându-l într-o nuanță ecologică complementară, legând Dunk împreună în cea mai bună armonie.

Acum pentru această dată importantă de lansare. Dacă aveți nevoie de Nike Dunk „Team Green” în colecția personală în acest sezon, atunci va scădea fie pe 16 aprilie, fie pe 21 aprilie. Păstrați -l blocat la singurul furnizor pentru o dată de introducere verificată, Nike Dunk Low „Black/Oil Green” prezintă o combinație întreagă de imprimeuri de camuflaj!

Imagine cu ajutorul Brandon1an

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *