Stussy, Bape & Vans primesc tratamentul de blocare la piața neagră a lui Comme des Garçons

, deoarece nu apar cu niciun tip de tip de regularitate, celebrele evenimente ale pieței negre ale Comme des Garçons s -au dezvoltat oarecum de un palmares pentru ei înșiși pentru că au folosit câteva dintre mărcile de marcă sunt căutate. Această iterație care apare cea mai actuală cu sediul în cartierul Harajuku din Tokyo prezintă proaspăt pe Stussy, autoutilitare, precum și chiar produse BAPE.

Acest magazin de piață neagră de scurtă durată va avea loc în perioada 12 noiembrie până pe 29 noiembrie, precum și va oferi o varietate de stiluri de colaborare monocromatice de la mărcile subliniate anterior, precum și multe altele.

Imagine prin Comme Des Garcons
În imaginile oficiale, vedem un mâner proaspăt un tee de logo Stussy, precum și cu glugă, cu ambele oferte care se mândresc cu o semnătură „Market Black Market Des Garçons”, pe lângă scrisul normal, precum și logo -urile duble S. În altă parte, un imprimeu camo semnat al unui make de baie împodobește un tee, precum și glugă într -o formă pătrată, precum și piese de joc atunci când este din nou la sigla pieței CDG Negru.

Imagine prin Comme Des Garcons
Mergând mai departe, vedem o pereche de pantofi de vans colaboratori în totalitate cu o gaură gigantică stropită la mijloc, permițând șosetei purtătorului să apară. În timp ce această colecție poate fi relativ dificil de pus în stăpânire pentru noi, precum și pentru fanii europeni ai mărcii, nu putem decât să sperăm că un magazin CDG Black Market va apărea aproape de noi în curând. În altă ordine de idei, Patta X Nike Air Max 1 „Rush Maroon” este dezvăluit oficial.

Imagine prin Comme Des Garcons

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *