Nike Air Max 90 ‘Viotech’ va scădea în combinația de culori OG

, săptămâna trecută, lansarea Nike Air Max 90 ‘Viotech 2.0’ de săptămâna trecută a fost un schimbător de jocuri. Influențat de „Viotech” scăzut exclusiv din Japonia din 2002, cartierul Sneaker a fost absolut consumat cu paleta multicoloră vintage. Acum, Swoosh este pe cale să scadă încă o versiune care va funcționa colourway -ul original, precum și aici este ce înțelegem până acum!

Numit în mod adecvat Air Max 90 „Viotech”, tradiționalul conceput de Tinker Hatfield poate fi văzut pe cea mai bună parte a mâinii pictate în tonuri roșii, albastre, violet, precum și galbene. Confecționat din panouri de piele de căprioară netedă cu unt, acesta va sta deasupra unui sistem de spumă infuzată cu aer pentru confortul care iese din această lume. Aspectele din piele de cereale premium lovesc limba la fel de bine, în timp ce brandul curat alb Swoosh completează totul, imitând versiunea OG care a fost lansată la începutul anilor 2000.

Dacă iubiți zgomotul Nike Air Max 90 „Viotech”, atunci veți fi încântat să descoperiți că va scădea pe 29 august! Dacă intenționați să faceți polițist, asigurați -vă că îl mențineți blocat la unicul furnizor pentru mult mai multe informații despre lansare, pe lângă o listă extinsă a stocurilor!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *