Nike tachinează adidașul de baschet Hyperadapt 2.0

, având în vedere că a fost introdus pentru prima dată în martie 2016, Sneakerheads oriunde au fost (IM) să aștepte cu răbdare la eliberarea Nike Hyperadapt 2.0, precum și în acea zi a ajuns în cele din urmă . Se așteaptă să fie dezvăluit astăzi, pantoful ingenios va lua forma unui adidaș de baschet, precum și va fi, desigur, auto-lace.

În timp ce Nike nu a arătat cum va arăta cu adevărat silueta, ne -au furnizat primele reacții ale jucătorilor la adidaș în încercarea lor. Vedem aprecierile lui Jayson Tatum, Kyle Kuzma, Luka Dončić, precum și De’Aaron Fox, printre alți sportivi Swoosh, cu uimire de modelul futurist, automat.

În plus, este, de asemenea, fără riscuri să presupunem că Hypeadapt 2.0 va fi semnificativ mai accesibil decât predecesorul său. Acest lucru a fost dezvăluit în iulie de Mark Parker în timpul veniturilor trimestriale ale companiei care satisfac pentru T2 -ul anului 2019.

Ești exagerat pentru Nike Hyperadapt 2.0? Sau este la fel de bine la fel de târziu? Să înțelegem dacă veți face față și asigurați -vă că descărcați oficialul aplicației Furnizor pentru Ideal gratuit acum! În știri asociate, iată ce cerință de a înțelege despre „Laserul negru” Jordan 4!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Nike, asigurați -vă că inspectați curentul aici!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *