Diapozitivul Yeezy “Onyx” este la fel de furios pe cât devine

, deoarece diapozitivul Yeezy și -a făcut debutul în 2019, am visat ca un colorat „triplu negru” să fie lansat. Ei bine, după practic doi ani de așteptare, se pare că Ye a răspuns în sfârșit la rugăciunile noastre, deoarece diapozitivul Yeezy „Onyx” tocmai s -a scurs. Dacă vă aruncați mintea înapoi la vara din 2020, „funinglul” a fost inițial implicat ca fiind negru, însă când a introdus -o în schimb, a apărut într -un maro extrem de închis.

Dacă nu ați folosit niciodată o pereche de diapozitive în viața dvs., atunci cu siguranță aveți nevoie să le încercați ASAP. Una dintre cele mai confortabile opțiuni de încălțăminte pe care le veți purta vreodată, acest Yeezy este construit din câteva dintre cele mai mari spume Eva de pe piață. Pictat chiar aici, într-o paletă „Triple Black” furioasă, stilul dintr-o bucată îi oferă o estetică ușoară, dar izbitoare. Piciorul se aruncă cu atenție pentru a -ți accepta piciorul, unirea fără efort cu partea de sus a diapozitivului pentru potrivirea supremului de blocare.

O talpă de cauciuc exagerată oferă o cantitate nebună de tracțiune cu fiecare pas, precum și pentru a rotunji totul, un logo Adidas subtil debuzat acționează ca singurul tip de brand pe care îl veți descoperi pe întregul diapozitiv, finalizând designul.

Nu se înțelege mult altceva despre diapozitivul Adidas Yeezy „Onyx” în acest moment în timp, cu toate acestea, sursele noastre ne spun că vor fi lansate luna viitoare pe 7 martie! Să înțelegem ce alte culori doriți să vedeți, precum și în știri asociate, iată că fiecare repornire Yeezy a căzut anul acesta!

Imagine prin Yeezyinfluence
Transport int’l

Vezi mai mult

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *