Air Jordan 11 „Cool Grey” din 2000 face o revenire

Nu există nicio îndoială în mintea vreunui fan al Jordanului că Air Jordan 11 „Cool Grey” este unul dintre cele mai renumite modele de acolo. Făcând marele său debut până în 2000, a obținut o relansare mică în 2010, iar acum, peste un deceniu mai târziu, face o revenire majoră în forma sa OG.

Imagine prin _perfecto_pair
Transport int’l

Vezi mai mult

Informații amabilitate de Sneaker Insiders @ZSNeakerHeadz, „Cool Grey” este pictat în diverse nuanțe de gri și conceput dintr -o mulțime de materiale premium. Lucrând pe deasupra unei baze de căprioară de pluș, panouri de piele lucioase brevet se înfășoară în jurul gărzilor de noroi pentru acel aspect clasic Air Jordan 11 pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții.

Un salt alb este brodat pe călcâie, iar acesta este completat cu o talpă interioară a aerului Nike Crisp Nike. Aceasta este apoi căptușită cu o talpă de cauciuc albastru înghețat, finalizând designul cu adevărat renumit.

Imagine prin _perfecto_pair
Transport int’l

Vezi mai mult

Se așteaptă să se întoarcă pe 11 decembrie în dimensiunea completă a familiei, Nike Air Jordan 11 „Cool Grey” nu ar trebui să fie ratat, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru cea mai bună șansă de a face polițist la sfârșitul acestui an! Spuneți -ne dacă veți apuca o pereche, iar în știri conexe, Air Jordan 1 Retro High OG “Dark Marina Blue” scade la începutul anului viitor!

Imagine prin _perfecto_pair
Transport int’l

Vezi mai mult

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *