REMOVARE REMBENT: Nu ratați compania de covoare X Nike Dunk High!

Dacă încercați să găsiți una dintre cele mai speciale colaborări din memoria recentă, atunci compania de covoare X Nike Dunk High poate fi doar răspunsul dvs. Fabricate în colaborare cu frații Ayman și Osama Abdeldayem, am aruncat o privire pentru prima dată la sfârșitul anului trecut, iar în sfârșit, vor renunța mâine pe 2 martie, la 8 dimineața, la Nike UK!

Unul dintre cei mai mari și cei mai mari dunks pentru a prezenta un superior de lacrimă, acest pantof nu face ca nimeni altcineva acolo. Lucrând la o bază de piele albă crocantă, panourile albastre „Royal Pulse” își fac drum pe tot parcursul pantofului complet cu un efect cremos marmorat. În timp ce s -ar putea să credeți că arată deja destul de special, cu atât mai mult le purtați cel mai mult materialul exterior se prăbușește, încet, dar cu siguranță, dezvăluind abundența modelelor jucăușe pentru care este distinsă marca de patinaj.

Transport int’l

Vezi mai mult

Transport int’l

Vezi mai mult

Mai jos, veți găsi o talpă intermediară albă care folosește o atmosferă de epocă, iar aceasta este apoi căptușită cu un cauciuc de gumă pentru un aspect retro. Desigur, nu puteți vorbi despre această colaborare Nike fără să menționați mesajul secret care este tipărit în spatele călcâiului. Când eliminați țesătura din spate, vi se va prezenta expresia „adusă de tine de habibis la compania de covoare” la călcâie, cu „Habibi” traduceți direct în „iubiri” sau „Darlings” în arabă.

Așa cum am subliniat anterior, compania de covoare X Nike Dunk High se lansează mâine pe 2 martie, la 8 dimineața, la Nike UK! Spuneți-ne ce părere aveți despre acest parteneriat unic, iar în știri conexe, Supremul X Nike SB Dunk Low Spring/Summer 2021 scade săptămâna aceasta!

Transport int’l

Vezi mai mult

Transport int’l

Vezi mai mult

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *