Adidas Spezial Dimension: Cum se potrivesc?

Adidas Spezial este o siluetă care, cu siguranță, nu poate fi o idee pentru Sneakerhead Moderny, ci un model special pentru pasionații Adidas de pe glob. Acesta a fost lansat inițial ca pantof de performanță de handbal în 1979, dar numeroși ani mai târziu, acum aparține pe străzile Universului Streetwear – care se ocupă ca o pânză goală pentru colaborări de remarcat și colorate tematice. Dacă vă gândiți să adăugați astăzi rotația Adidas Originals la rotația dvs., trebuie să vă puneți mai întâi această întrebare: Cum se potrivește Adidas Spezial?

Spezial se potrivește fidel dimensiunii? Speziali adidas se potrivesc mari sau mici? Este confortabil Adidas Handball? Continuați să citiți, deoarece toate întrebările dvs. despre dimensionarea spezială adidas vor fi răspuns cel mai bine aici de experții noștri de produse interne. Cum stilați Adidas Spezial? Cum îmi curăț Spezialul Adidas? Toate acestea sunt incluse în ghidul nostru de dimensiuni speziale Adidas!

Adidas Spezial – Cum se potrivesc?

Fit: Adidas Spezial se potrivește fidel dimensiunii, așa că asigurați -vă că optați pentru dimensiunea dvs. tipică.
Confort: Deși nu este chiar aceleași niveluri de confort pe care le -ați obține de la un pantof de alergare, Spezial este încă un pantof minunat pe care îl puteți purta în mod convenabil în fiecare zi.
Îngrijire: Adidas Spezial vine de obicei construit cu panouri delicate de nubuck din piele de porc, așa că evitați să folosiți perii dure de peri sau orice instrumente de curățare extremă.
Stiluri: Adidas Spezial prezintă un aspect redus, retro, făcând ușor să se împerecheze cu practic totul în garderoba ta.

Adidas Spezial – Ce cred specialiștii noștri de produse

Imagine prin districtul Sneaker
Transport int’l

Vezi mai mult

De fapt, am mai jucat handbal în ele, așa că știam deja că purtarea lor toată ziua pentru utilizare casual nu va fi o problemă în ceea ce privește confortul.
Miles – Manager de marketing digital și achiziție
Cum se potrivesc?
Pentru mine, Adidas Spezial se potrivește cu ușurință la dimensiune. Are o formă mai mare în jurul zonei de la picioare, dar asta nu este într-adevăr un de tranzacție pentru mine, deoarece sistemul de închidere a dantelei îmi permite să strâng sau să slăbesc potrivirea în funcție de grosimea șosetelor mele.

Sunt confortabili?
De fapt, am mai jucat handbal în ele, așa că știam deja că purtarea lor toată ziua pentru utilizare casual nu va fi o problemă în ceea ce privește confortul.

Cum le stilați?
Adidas Spezial are o atmosferă retro cu adevărat puternică! Încercați să nu purtați pantaloni skinny-potriviți cu ei și alegeți în schimb o potrivire subțire sau obișnuită. Am câteva perechi și le fac cu niște pantaloni Carhartt.

Cum le curățați?
Sunt foarte atentă când se referă la curățarea spezialelor din cauza materialelor de piele de căprioară super-moale de pe ele. Folosesc spray repelent lichid de la Jason Markk pentru a reduce șansele de pete și murdărie.

Imagine prin combustibil
Transport int’l

Vezi mai mult

De obicei, le stil cu un jean de spălare ușoară pentru un aspect clasic „tată la grătar”.
Jack S – Content Writer
Cum se potrivesc?
Spezialele mele adidas se potrivesc destul de adevărat la dimensiuni. Am picioare destul de înguste, așa că, în unele cazuri, poate exista un pic prea mult spațiu în jurul secțiunii mijlocii, dar cred că profilul natural al pantofilor slim ajută la asta!

Sunt confortabili?
De fapt, sunt destul de confortabili. De obicei, o port pe a mea doar afară și cam întâmplătoare, dar pentru că au fost făcute pentru handbal și sporturi interioare, aș fi interesat să văd cum țin în sală.

Cum le stilați?
De obicei, le stil cu un jean de spălare ușoară pentru un aspect clasic „tată la grătar”. Atunci îmi place să păstrez lucrurile ușoare cu un tee de logo al albului alb. Dacă mă simt ca un aspect mult mai mult de fotbal-casual, aș putea să-mi arunc una dintre jachetele mele din Stone Island deasupra.

Cum le curățați?
Le curățesc la fel cum îmi curăț toate pantofii, cu kitul meu de curățare a casei Jason Markk. Lucrurile nu m -au dezamăgit încă, trebuie doar să -mi amintesc să fiu mult mai atent în jurul oricărei părți din piele de piele.

Imagine prin Titolo
Transport int’l

Vezi mai mult

Când puneți Adidas Spezial pe jos, puteți simți instantaneu amortizarea.
Jamie – Executiv SEO
Cum se potrivesc?
Dacă sunteți pe cale să cumpărați o pereche de Adidas Spezial, aș spune că trebuie să fie fidel dimensiunii. Ca și în cazul numeroaselor încălțăminte Adidas, nu este nevoie să se mărime în sus sau în jos. Dacă sunteți un UK8, care este dimensiunea pe care ar trebui să o mergeți.

Sunt confortabili?
Când puneți Adidas Spezial pe jos, puteți simți instantaneu amortizarea. În ciuda faptului că nu sunteți un pantof de alergare, veți primi în continuare o cantitate mare de confort din acest clasic de terasă. Dar, aș spune că există opțiuni mai bune dacă veți fi pe picioare toată ziua, cum ar fi Adidas Ultraboost.

Cum le stilați?
Originile acestui pantof sunt în cultura fotbalului, așa că are sens să le stilează în jurul acestui lucru. Alegerea unei perechi de blugi și o suprapunere este o modalitate excelentă de a stiliza acești antrenori Adidas.

Cum le curățați?
Odată cu construirea spezială din piele de căprioară, trebuie să fiți atenți atunci când le curățați. use a soft bristle brush, a specialist cleaning service and try not toFolosiți prea multă apă sau puteți deteriora piele de căprioară.

Imagine prin districtul Sneaker
Transport int’l

Vezi mai mult

Adidas Spezial: Ce trebuie să știți
Este clar să vedem că Adidas Spezial este încă o alegere relevantă pentru încălțăminte pentru mulți, în ciuda faptului că are mulți ani. Și fanii pe termen lung ai centralei de îmbrăcăminte sport vor fi de acord că expertul de marcă și șeful Adidas, Gary Aspden, au contribuit considerabil la prezența continuă a siluetei în comunitate-mulțumesc la expoziția Spezială Adidas pe care a găzduit-o pentru prima dată în 2013, care prezintă cele trei mărci de bandă a mărcii Stripe’s Culouri rare și colab.

Nivelul de confort și durabilitate al Spezialului Adidas se datorează tuturor șosetei ortolite suple, talpii interioare complet întrerupte și talpa de cauciuc grippy de dedesubt. Dacă vă chinuiți să alegeți un design astăzi, atunci nu este o problemă, deoarece există numeroase mai multe altele pe drum, astfel încât rămâneți blocați în cel mai bun caz aici cu noi la unicul furnizor pentru toate cele mai recente date de lansare Adidas.

Nu uitați să consultați celelalte ghiduri de dimensiuni ale noastre de mai jos pentru cele mai bune sugestii și îndrumări privind dimensionarea, stilul și multe altele:

Ghid de mărime Adidas PureBoost
Ghidul de dimensiuni adidas ozweego
Ghid de mărime Yeezy Grass 350 V2
Ghidul Nike Air Presto Size
Ghid de dimensiuni New Balance 920

Imagine prin adidas
Transport int’l

Vezi mai mult

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *