AAPE X New Balance 703 scade în trei colourways

japoneză de stradă necesară O maimuță de baie a menținut o existență puternică în scena de îmbrăcăminte stradală, în ciuda plecării lui Nigo în 2013 – deschiderea recentă a magazinului de pilot din Londra, precum și a fluxului de flux Parteneriatele pentru încălțăminte dovedesc complet acest punct. După ce a unit forțele cu eticheta de încălțăminte Boston New Balance pentru două 2002R-uri tratate cu camo, BAPE își pune acum sub-eticheta în centrul atenției pentru un loc de muncă comun pe New Balance 703. Avem o privire mai bună la AAPE X New Balance 703, precum și aici este ce trebuie să știți!

New Balance 703 este o siluetă care se desfășoară în arhive de mai mulți ani în arhive, precum și cum ar fi revenit pe rafturi anul trecut, încă nu este la fel de proeminent ca și alți instructori de fitness din New Balance de pe piață în acest moment. Cu toate acestea, menținând acest lucru, clădirea Chunky a NB703 are absolut aprobarea adidașilor cu experiență în modă.

Imagine prin BAPE
Transport int’l

Vezi mai mult

Parteneriatul este format din trei culori tradiționale: „Negru”, „bej”, precum și „măslin”, cu toate perechile care se mândresc cu panourile obișnuite multistrate ale modelului, realizate dintr -un amestec de materiale durabile adecvate pentru drumeții – instrumente de nylon cu bilisturi incluse, desigur . Nu este prezentă nici o imprimare de camuflaj pe exterior Dezvoltare, cu toate acestea, păstrate subtile prin tălpile, în schimb, pentru un aspect mai elegant, precum și un sistem exagerat de talpă intermediară, împreună cu teme de marcă AAP

Dacă sunteți un fan Bape greu, nu avem nicio îndoială că aveți ochii morți pentru a face față AAPE X New Balance 703. În acest caz, rămâneți blocați chiar aici pentru toate cele mai recente versiuni de echilibru New Balance , pe lângă colaborările BAPE. În știri similare, Deon Point a dezvăluit ideile x New Balance 57/40 „Obțineți casa în siguranță”.

Imagine prin BAPE
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin BAPE
Transport int’l

Vezi mai mult

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *