Clot x Nike Zoom Haven 97 lansează mâine

Clot X Nike Zoom Haven 97 = Fire!

Clot X Nike Zoom Haven 97 este aproape chiar aici, așa cum s -ar putea să nu fim mult mai încântați. Folosind 2 siluete celebre, acest adidaș hibrid este unul pe care nu îl puteți pierde. Norocos pentru tine, am rotunjit fiecare comerciant european care a lansat aceste crepuri cu căldură ridicată.

Venind în 3 culori unice, partea inferioară a adidașului provine de la Air Max 97. Cu un sistem de aer cu lungime completă sub picioare, aceste adidași asigură o plimbare confortabilă.

Acest lucru este consolidat de un zoom superior. Cu calea sa ca estetică, precum și se potrivește cu partea superioară, acest adidaș este cel mai bun pentru lunile mai calde. Mult-iubitul nostru personal trebuie să fie cheag X Nike Zoom Haven 97â alb/gumă, la fel de curat pe cât include materiale premium, acesta este un polițist ar trebui să fie.

De asemenea, introducerea este Clot X Nike Zoom Haven 97â White/Royal/Roșu, precum și cheag X Nike Zoom Haven 97 Volt iterații, la fel de mari ca albul/guma menționate anterior. Clotul X Nike Zoom Haven 97 va lovi comercianții din 8 mai, precum și vânzări cu amănuntul la 170 de lire sterline.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *