Peep the Fragment Design X Air Jordan 3 „The Ten”

înainte ca Virgil Abloh să se alăture echipei Swoosh, colaboratorul Nike de lungă durată, Hiroshi Fujiwara, lucra la propria versiune a colecției iconice „The Ten”. În timp ce Soarta avea alte planuri pentru el, el a dus acum pe Instagram pentru a dezvălui ceea ce ar fi putut fi Fragment Design X Air Jordan 3 „The Ten”.

O siluetă la care fondatorul alb-alb nu a lucrat încă, Fujiwara a oferit AJ3 un upgrade premium complet. Pictat într -o paletă sigură gri și neagră, este îmbrăcată în panouri de piele de căprioară suplă, cu piele plină de farmec care înconjoară gărzile de noroi. Elementele perforate se îndreaptă spre sistemul de dantelă și gleznă, adăugând adâncime la designul subestimat.

Imagine prin Fujiwarahiroshi
Mergând în jos, vi se va prezenta o talpă intermediară Nike Air Nike, completată cu verbiaj tehnic chiar deasupra bulei și, pentru a-l rotunji, motivul Thunderbolt semnat al lui Fragment este fin defăimat în spate, finalizând pantoful.

Deși este sigur să spunem că Fragment Design X Nike Air Jordan 3 „The Ten” nu va primi niciodată o lansare, este interesant să vezi ce ar fi putut fi. Eșantioane de acest fel și Fragment Design X Nike Air Max 1 “The Ten” de jos de mai jos arată cât de diferite sunt estetica ambelor designeri și ne -ar plăcea să vedem o lansare corectă cândva în viitor. Spuneți -ne dacă veți apuca o pereche, iar în știri conexe, Air Jordan 3 „Cool Grey” din 2007 face o revenire!

Imagine prin Fujiwarahiroshi

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *