J Balvin X Air Jordan 1 High primește în sfârșit o dată de lansare!

Când am văzut prima dată J Balvin X Air Jordan 1 în timpul performanței incredibil de la pauză la pauză în februarie, știam destul de mult imediat că vor fi un element obligatoriu. Cu toate acestea, după luni și luni de așteptare, o dată de lansare a fost încă neconfirmată – bine, până acum este.

Marcând prima dată când Jumpman a colaborat cu un artist latin, AJ1 al lui J Balvin este diferit de orice am văzut înainte. Insuflându -se din ultimele sale două albume, și anume Vibras 2018 și Colors 2020, acest pantof prezintă un superior complet de pânză, care este complet realizat cu un efect de gradient curcubeu. O garnitură zimțată se prezintă, de asemenea, pentru un aspect oarecum neterminat, care înconjoară degetul de la picior, călcâiul și Nike Swoosh care trage pe panourile laterale laterale și mediale.

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike
Coborând mai jos, veți găsi o talpă de aer roz pastelată la fel de curată pe cât o primește, iar pentru a încheia Air Jordan 1, faimosul fulger al lui Balvin Smiley își face drum spre tălpile personalizate și călcâiul sub formă de o formă de un Insigna Velcro detașabilă. Este demn de remarcat faptul că această pereche vine cu alte câteva opțiuni de ecusoane, astfel încât să puteți amesteca și potrivi cu conținutul inimii voastre.

Acum pentru această dată importantă de lansare. Dacă ați privit J Balvin X Nike Air Jordan 1 High, atunci asigurați -vă că vă marcați calendarele, deoarece se lansează în sfârșit pe 8 decembrie. Spuneți -ne ce credeți despre această colaborare, iar în știri conexe, Air Jordan 1 Retro High OG “Bordeaux” a fost dezvăluit!

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *