Adidas Yeezy crește 700 ‘inerție’ suprafețe într -un colourway alternativ

, după ce a aruncat o privire pe jos la creșterea Yeezy 700 ‘inerție’ săptămâna trecută, o imagine a unei „alternative”; „INERTIA” tocmai a apărut online, precum și este destul de curat pentru a afirma cel mai puțin! Imagine amabilitate a lui Yeezy Mafia, această versiune arată destul de asemănătoare cu cea de vânzare cu amănuntul, însă cu câteva diferențe extrem de notabile.

Confecționată dintr -o combinație de materiale premium, designul alternativ este pictat într -o nuanță cenușie, cu panouri de piele de căprioară cenușie care aduc toeboxul, călcâiul, precum și lateralele. Accentele portocalii au fost înlocuite cu alb aici, în timp ce un cauciuc gumă rezistent ia locația talpii de cauciuc-galben, văzută în versiunea tipică.

Conform surselor noastre, această alternativă Adidas Yeezy crește 700 de „inerție” a fost înzestrată lui Salehe Bembury – designerul original de adidași al lui Yeezy, precum și actualului șef de design de încălțăminte al lui Versace. Să înțelegem ce versiune preferați și asigurați -vă că descărcați aplicația oficială a furnizorului unic pentru cel mai bine gratuit acum! În știri asociate, iată aspectul tău cel mai bun la Adidas Yeezy Crește 700 V2 „Geode”!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Adidas, asigurați -vă că inspectați cel mai recent aici!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *