Nike Air Max 90 “Desert Camo” este acum disponibil la Offspring!

După o scurtă întârziere, Nike Air Max 90 “Camo deșert” anticipat fierbinte este acum disponibil la Offspring! O parte din „pachetul surplus” care și-a făcut marele debut săptămâna trecută, acest colourway special ne oferă vibrații severe albe X Nike și este absolut cel mai bun pentru lunile umede și cu vânt înainte.

Declarat în materiale de purtare greu și greu, acest Air Max 90 funcționează deasupra unei baze de cordura de lungă durată și este suprapusă de panouri de piele și piele de căprioară, astfel încât să nu compromită luxul. Pictat într -o paletă curată de bronz, o linie de „Portocaliu de siguranță” conturează cutia de la picioare și limbă pentru un pop de contrast, care este sigur că va întoarce capetele.

Transport int’l

Cumpără acum

Transport int’l

Cumpără acum

Pull Tabs împodobesc limba și călcâiul pentru o estetică utilitară suplimentară, iar rotunjirea tuturor este o talpă interioară Nike Air de sub picioare, care a fost fortificată de o talpă puternică de cauciuc, completată cu călcare supradimensionată pentru un plus de tracțiune cu fiecare pas.

Disponibil acum la Offspring, Nike Air Max 90 “Desert Camo” nu ar trebui să fie ratat, așa că puneți mâna pe dimensiunea dvs., în timp ce este încă ideal. Spuneți -ne ce părere aveți despre această versiune, iar în știri conexe, DQM X Nike Air Max 90 „Bacon” din 2004 face o revenire!

Transport int’l

Cumpără acum

Transport int’l

Cumpără acum

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *