Colecția Ivy Park X Adidas a lui Beyoncé se întoarce la sfârșitul acestui an

la începutul acestui an, Beyoncé a dezvăluit colecția Ivy Park X Adidas, precum și am fost instantaneu îndrăgostiți. Un parteneriat care a fost foarte tachinat în aprilie 2019, capsula a fost oferită destul de mult într -o clipă, precum și nu am fost surprinși. După peste șase luni de tăcere radio, se pare că cele două mărci se vor reuni atunci când este din nou pentru un pachet cu patru șoiori, precum și aici este ce înțelegem până acum!

Unul dintre cele mai esențiale parteneriate Adidas din istorie, Regina B va începe a doua colecție cu Supersleek 72 „Core Black”, precum și o creștere ultra cu 1,0 „Hi -Res Yellow” – cel mai probabil ca o recomandare pentru premiul câștigător al premiului ei Albumul de studio „Lemonade” lansat în 2016.

Alături de aceste două, Bey va renunța la forum atât în ​​variante mari, cât și mici. Una dintre cele mai subestimate trei siluete cu dungi până în prezent, va lovi rafturi în „nuanță verde”, precum și, respectiv, „încălțăminte” de culoare, ambele set să funcționeze o curea de gleznă Velcro pentru potrivirea supremului de blocare.

Imagine prin py_rates

Imagine prin py_rates
Desigur, nu ar fi o lansare Ivy Park fără o colecție de îmbrăcăminte completă. Introducerea lui ianuarie a fost scufundată într-o paletă roșie, precum și portocalie, așa că nu are riscuri să presupunem că Yoncé va îmbrățișa o alegere de culori de această dată. Oricare ar fi acestea, se vor extinde către o mare varietate de jachete, pantaloni de pistă, paltoane, tricouri, precum și sutiene sportive.

În acest moment în timp, nu se înțelege nimic altceva despre următoarea colecție a lui Beyoncé Ivy Park X Adidas, deși este de așteptat să scadă cândva la sfârșitul anului în jurul sezonului de sărbători. Să înțelegem ce pereche vă simțiți cel mai mult, precum și în alte știri legate de artiști, parteneriatul OVO X Nike Air Force 1 al lui Drake este în sfârșit în lucrări!

Imagine prin py_rates

Imagine prin py_rates

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *