Steve Madden Straight Up copiază Travis Scott și Off-White X Air Jordan 1

Steve Madden nu este străin atunci când se referă la design-urile eliminate. În 2016, brandul de modă din New York a lansat un adidaș care arăta exact ca Yeezy Îmbunătățește 350. Acum, trei ani mai târziu, sunt din nou la curent cu vechile lor trucuri, aruncând o pereche de pantofi de baschet care arată exact ca Travis Scott X Air Jordan 1 și Off-White X Air Jordan 1.

Numit „Malone”, ambii încălțăminte prezintă o construcție de top înaltă și folosesc culoarea semnăturii Jordan Brand blocată estetică pe tot parcursul, prima pereche fiind pictată în paleta maro -maro a lui La Flame și a doua înmuiat în legendarul legendar al lui Virgil Abloh, Chicago ‘Colourway.

Imagine prin Steve Madden

Imagine prin Steve Madden
Madden a copiat, de asemenea, aspectul deconstruit al albului, cu cusături vizibile și verbiaj tehnic. Cu toate cele spuse, au dorit clar să evite un proces, așa că au înlocuit faimosul Swoosh al lui Nike cu propriul logo al vedetei.

Dacă, din orice motiv, doriți să faceți față adidașilor „inspirați” ai lui Steve Madden, acestea sunt disponibile acum. Acest tip de fenomen, în timp ce este privit în jos, este excepțional de comun în industrie și totul se reduce la legea proprietății intelectuale și la modul în care modelele de modă nu pot fi brevetate. Spuneți -ne ce părere aveți despre acest lucru și asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă!

Imagine prin Steve Madden

Imagine prin Steve Madden

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *