Colourway -ul Yeezy 500 „Ash Grey” se lansează extrem de curând

Kanye West, precum și marca Three Stripes au redat mai multe culori ale Colourway -urilor Yeezy în acest an. În timp ce accentul lor poate fi fixat în mod proeminent pe diapozitivele Yeezy, precum și RNNR de spumă până la sfârșitul zilei, siluete precum Yeezy 500 nu arată încă niciun indiciu de a fi lăsat în urmă, deoarece apare acum în New Yeezy 500 „cenușă de cenușă”.

Spre deosebire de modelul Yeezy Gras 350v2, care are acum numeroase combinații de culori, 500 a oferit doar câteva palete, deoarece introducerea sa în 2018, inclusiv redactarea „argilă”, care este de asemenea apare în scurt timp.

Imagine prin Yeezy Mafia
Transport int’l

Vezi mai mult

„Cenușa cenușă” respectă exact aceeași abordare, deși în loc de nuanțe maronii pământești, în schimb, apar tonuri sigure de gri închisă – acest lucru pot fi văzute în piele de căprioară mixtă, precum și se potrivesc cu instrumente de -a lungul superior. La fel ca și cum înțelegeți până acum, acest design de top scăzut nu funcționează creșterea inovației dedesubt, dar mai degrabă un adprene+ talpă intermediară care este la fel de confortabil.

Adidas Yeezy 500 „Ash Grey” se află pe listarea must-have a colecționarilor Yeezy, așa că asigurați-vă că îl păstrați în cel mai bun lucru aici, la unicul furnizor, dacă nu doriți să pierdeți cele mai recente Yeezy lansează. În știri similare, „Sulfurul” de la Yeezy Knit Runner „Sulfur” a primit o dată de lansare!

Imagine prin Yeezy Mafia
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Yeezy Mafia
Transport int’l

Vezi mai mult

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *