Care este garanția de autenticitate a eBay?

Când vă gândiți la industria revânzării, probabil, site -uri precum capră, grailed și stockx. Acestea fiind spuse, cea mai mare piață de adidași nu este de fapt niciunul dintre acestea, de fapt, cu o vânzare la fiecare 1,5 secunde, eBay domnește suprem ca cea mai mare și mai reușită platformă de revânzare din lume. Anul trecut, s-au vândut șase milioane de perechi pe gigantul comerțului electronic, iar de acum, aproape jumătate de milion de listări de încălțăminte sunt live. Dacă acest lucru nu a fost deja suficient, se pare că eBay urmează să ia o altă bucată enormă de joc de revânzare cu noua lor garanție de autenticitate și iată ce înseamnă.

Dacă vă puteți aminti, în 2019, eBay a eliminat complet taxele de vânzare pentru orice adidaș vândut la 100 USD sau mai mult în SUA. Acest lucru înseamnă că vă puteți vinde adidași gratuit pe site – un USP enorm, având în vedere că concurenții vă vor percepe o taxă de vânzare, pe deasupra unei taxe de lux, precum și transport. Oricât de remarcabil a fost, încălțămintea contrafăcută a continuat să plagieze site -ul, mulți cumpărători nevinovați fiind înșelați din banii câștigați din greu. Nu exista absolut nicio modalitate prin care eBay să poată urmări fiecare achiziție și să se asigure că adidașii vândute sunt adevărata afacere. Acolo intră în joc noua lor garanție de autenticitate.

Care este garanția de autenticitate a eBay?

La fel ca procesul de verificare al lui Stockx, garanția de autenticitate a eBay va verifica dacă adidașii sunt 100% autentici înainte de a trece o vânzare. Deși acest lucru este limitat doar la piese cu peste 100 de lire sterline/100 $, nu numai că include colecții noi, de asemenea, vor fi permise și încălțăminte deținută. Serviciul va fi realizat de o echipă independentă de experți din industrie, care acoperă inițial unele dintre cele mai populare mărci și stiluri înainte de a se extinde la fiecare model și siluetă până la începutul anului 2021.

Prin eliminarea oricărei incertitudini cu procesul de cumpărare, comunitatea noastră poate cumpăra și vinde cu încredere totală.
„Autentificarea a devenit o așteptare pentru consumatorii de astăzi în categorii de pasiune ridicată și valoare ridicată, iar acest program face eBay cea mai atractivă platformă pentru entuziaști din aceste categorii”, spune Jordan Sweetnam, SVP și directorul general al eBay America de Nord. “Ebay operează cea mai diversă piață de adidași din lume – cu cea mai largă selecție și cele mai bune prețuri – și prin eliminarea oricărei incertitudini cu procesul de cumpărare, comunitatea noastră poate cumpăra și vinde cu încredere totală.”

Deși acest program este nou pentru adidași, aceasta este de fapt a doua oară a platformei de comerț electronic, după ce a anunțat garanția de autenticitate pentru ceasurile vândute peste 2.000 de dolari în septembrie.

Legate de:

Stockx este legitim?
Capra este legitimă?

Cum autentifică adidașii autentificați eBay?

Ebay a făcut echipă cu unii lideri din industrie din comunitatea de adidași pentru a se asigura că procesul lor de autentificare abordează toate nevoile și dorințele clienților lor.

Prin echipă cu SneakerCon în SUA, eBay a creat o nouă instalație de ultimă generație care oferă o listă de verificare robustă a specificațiilor și proceselor produsului pentru a asigura precizia și eficiența. După ce a fost verificată complet, o etichetă eBay este atașată pe pantof.

Mica tipărire nu afirmă cât va dura acest întreg proces, dar, cu milioane de listări în prezent pe site, este sigur să presupunem că va adăuga câteva zile la tranzacție, dacă nu mai mult.

Cât durează eBay pentru a se autentifica?

În general, este nevoie de aproximativ 5 zile pentru ca eBay să se autentifice. După ce cumpărați sau vindeți o pereche de formatori pe eBay, vor fi mai întâi trimiși să fie autentificați. Odată ce primesc articolul, li se oferă două zile lucrătoare pentru a inspecta și verifica articolul și după acesta, articolul vă va fi expediat cu livrare convențională de 3 zile.

De ce ar trebui să cumpăr adidași prin eBay?

Dacă întrebați orice Sneakerhead, unul dintre motivele principale pentru care folosesc eBay în primul rând este din cauza cât de rapid și sigur este. Garanția de autentificare garantează că fiecare comandă va fi autentică și legitică, cu toate acestea sacrifică viteza comenzii tale.

Cu toate acestea, acel pas suplimentar și timp suplimentar merită în totalitate pentru a vă asigura că produsele pe care le primiți sunt 100% autentice.

Ce pantofi sunt acoperiți de garanția de autenticitate?

Acesta este un domeniu de conținut, deoarece termenii și condițiile eBay afirmă în mod specific că adidașii trebuie să fie „colectabili”, dar ce înseamnă exact acest lucru? Este o zonă cenușie care încă nu a fost încă definită, după cum spune vechea zicală, coșul de gunoi al unui bărbat este comoara altui bărbat. De exemplu, dacă te iubești pe tine însuți o pereche de GR, dar nu sunt considerate „de colecție”, vor fi în continuare acoperite în cadrul programului? Acest lucru pune, de asemenea, întrebarea de ce aceste adidași trebuie să depășească 100 de lire sterline înainte de a putea fi verificate. Există mii și mii de listări în direct acum, cu pantofi cu prețuri sub această marjă, deci eBay nu le pasă dacă acestea sunt reale sau false?

Imagine prin eBay
Garanția de autenticitate eBay este acum disponibilă în Marea Britanie și urmează să transfere completOrm industria adidașilor așa cum o știm. Ce părere aveți despre acest nou program? Ai folosi -o? Spuneți -ne gândurile și asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru cele mai recente și mai mari știri și lansări de adidași!

Asigurați -vă că consultați unele dintre celelalte articole ale noastre despre cele mai tari subiecte din industria de adidași:

Stockx este legitim?
Este legitim gravat?
Ghidul final pentru aplicația Nike Snkrs
Cum funcționează Adidas confirmat?
Cel mai popular adidaș din fiecare țară

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *