O privire la picioare la Nike Dunk Low „Harvest Moon”

Albumul lui Nike Dunk Colourways continuă să crească pe măsură ce redările noi apar online. Una dintre cele mai recente perechi care sunt un subiect fierbinte în comunitate astăzi este Nike Dunk Low „Harvest Moon”. Și în timp ce o dată oficială de lansare a acestui design râvnit este încă în spatele norilor, renumitul Sneaker Insider @yankeekicks a luat-o pe Instagram pentru a elimina câteva imagini la picioare.

Perechea este setată cu un profil redus, ceea ce îl face un pantof versatil pentru toate ținutele. Nu numai asta, dar permite, de asemenea, mai multă libertate de mișcare a gleznei, indiferent dacă le purtați pentru utilizare casual sau pe teren, cum ar fi modul în care au fost folosite inițial în 1985.

Imagine prin Yankeekicks
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Yankeekicks
Transport int’l

Vezi mai mult

Materialul superior de piele premium sport de pe tocuri, farfurii și cutii de la picioare, toate acestea fiind într-o nuanță de alb/cremă. Omologii care se suprapun apoi optează pentru un ton prietenos cu toamna, denumit „Harvest Moon”, care este o nuanță rustică de portocaliu/ghimbir. Pentru cei care au urmat istoria siluetei, nu avem nicio îndoială că ați recunoaște această paletă de culori similară de pe „Arțar de frânghie” Nike Dunk High din 2003.

Detaliile tradiționale de branding Nike pe limbă, talpă, pereți laterali și tocuri și o talpă interioară cu lungime completă și talpa de cauciuc sub picioare completează colourarea Nike Dunk Low „Harvest Moon”. Asigurați -vă că rămâneți blocat chiar aici la singurul furnizor pentru toate cele mai recente date de lansare NIKE. În știri similare, Nike Dunk Low Next Nature „Sail” ajunge cu nuanțe neutre.

Imagine prin Yankeekicks
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin Yankeekicks
Transport int’l

Vezi mai mult

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *