Informații de lansare scurse: Yeezy îmbunătățesc 350 V2 „Citrin”, precum și „Cloud White”

chiar aici mergem din nou! Tocmai când ai crezut că totul a trecut pașnic din tabăra Adidas a lui Kanye, se pare că există o mulțime de instructori de fitness pentru a deveni extatic. Luăm, de exemplu, Yeezy îmbunătățește 350 V2 „Citrin”, precum și „Cloud White”. Conform Mafiei Yeezy, acestea sunt introduse extrem de curând!

Din ambele machete scurse, a fost Yeezy 350 V2 „Cloud White” care a ridicat cele mai multe like-uri. Înțeles, se pare că Sneakerheads sunt gazează la conceptul de o colorare mai moale.

Mafia Yeezy explică acestea ca fiind „un albastru extrem de deschis, precum și un gri extrem de deschis”; cu ceea ce pare a fi un colorat de bej, îmbunătățește talpa de sub picioare. La fel ca anterior Yeezy 350 pentru 2019, acest design va funcționa o bandă de văzut.

Citrinul Yeezy 350 V2 este ceva mai întunecat, precum și caracteristici în tonuri mai calde. Un Google Browse rapid definește citrinul ca un termen chimic pentru o moleculă de proteine. Când se referă la numirea încălțămintei sale, Kanye West este mereu plină de resurse!

O talpă mai închisă se află sub această pereche, potențial gumă, în timp ce acel moale Primeknit prezintă un contrast de două culori!

Din fericire, nu este mult timp să aștepți ambele perechi, deoarece se zvoneste că acestea vor fi introduse în luna septembrie. Păstrați -l blocat la aplicația unică a furnizorilor pentru multe mai multe informații, pe lângă imagini autentice, pe măsură ce vin!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *