Creșterea Yeezy 380 „Pepper” este încă disponibilă la urmași!

Nu putem crede că creșterea Yeezy 380 „Pepper” este încă disponibilă! Lansat în weekend, cel mai nou 380 al lui Kanye West este făcut pentru lunile de toamnă și de iarnă. Dacă sunteți în căutarea pantofului suprem în rock în acest sezon, atunci nu căutați și mai mult, deoarece urmașii au o rulare de dimensiuni complete disponibile cel mai bine acum!

Transport int’l

Cumpără acum

Cu un superior Primeknit complet pentru o potrivire nebună confortabilă, asemănătoare cu șoseta, este vopsită într-o paletă cremă și gri, cu tonuri albastre. Panourile de plasă galben moale adună panourile laterale și mediale, completate cu o multitudine de perforații negre care imită numele colourway. Noul sistem Yezy Lacing Ye face o apariție aici, ceea ce duce la o reglare nelimitată.

Înălțându -se mai jos, o grămadă de cărbune de cărbune întunecată este prezentă pentru amortizarea care este în afara graficelor, iar rotunjirea tuturor este o talpă din cauciuc pentru gumă pentru o tracțiune rezistentă cu fiecare pas.

Transport int’l

Cumpără acum

Disponibil acum de la descendenți, acum este momentul să copiați Adidas Yeezy Crește 380 „Pepper”! Spuneți -ne dacă ați reușit să vă obțineți dimensiunea, iar în știri conexe, Yeezy a crescut 380 „Asriel” a fost întârziată!

Transport int’l

Cumpără acum

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *