X Nike LeBron 17 „Mai mult decât un sportiv” își propune să împuternicească

în urma lansării colabului lor Air Force 1 la începutul acestui an, pictograma baschetului LeBron James s -a reunit cu Swoosh pentru a introduce X Nike LeBron 17 neîntrerupt „Mai mult decât un sportiv”. Complet cu detalii ciudate, accente moderne și tehnologie exclusivă, acest pantof își propune să împuternicească sportivii de pretutindeni.

Îmbrăcat în aceeași culoare ca și AF1 menționat anterior, partea superioară albastră electrică este contrastată cu accente negre și tălpi albe. Manșeta de gleznă amintește de o coroană care oferă un semn din cap statutului „King James” al lui LeBron, în timp ce șireturile vin cu nu una, ci cu doi paznici de dantelă interschimbabile. Cu un albastru și un paznic alb, ambele împodobite cu broderie cu slogan „Mai mult decât un sportiv”, depinde de tine ce culoare nu donezi-sau o elimină complet pentru a expune designul original de dantelă.

Imagine prin Nike
Etichetat cu unitatea de aer semnată a Nike care oferă respingere și confort, talpa interioară este concepută dintr-o țesătură extra-specială care vă permite să desenați orice design dorit-cu Sharpies-ul personalizat al pachetului-și frecați-l când vă plictisiți. Inspirat de propria tendință a lui LeBron de a păși pe teren, având afirmații scribite pe adidașii săi, puteți deveni la fel de creativ pe cât doriți cu această pereche.

Rămânând în linie cu restul pantofului, sigla Nike Swoosh din lateral arată ca și cum ar fi fost atras personal de brand, adoptând un aspect dur și gata, spre deosebire de designul său structurat obișnuit.

X Nike LeBron 17 „Mai mult decât un sportiv” urmează să scadă pe Webstore Nike în ziua de Crăciun – 25 decembrie. Dacă sunteți fan de baschet, zvonul spune că LeBron va purta aceste crepuri râvnite atunci când va lua terenul pentru a juca împotriva LA Clippers în ziua de Crăciun, așa că ține -ți ochii decojiți!

Imagine prin Nike

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *