O privire mai bună la Nike Dunk Low “Georgetown”

când vine vorba de Dunk Low, Nike Dunk Low “Georgetown” este unul dintre coloanele pentru care suntem cel mai mult. Mai întâi am scurs toată metoda în luna mai, am așteptat cu nerăbdare ca acestea să scadă de atunci. Păstrând acest lucru, acum aruncăm o privire mai bună la lansarea viitoare, datorită acestor minunate fotografii noi de la Sneaker Insider @teddyssole!

Cu o clădire din piele, care este la fel de premium, „Georgetown” este influențată de eșantionul Air Jordan 1 High „Georgetown Hoyas”, care a fost dezvăluit toată metoda din 1985. Lucrând în vârful unei baze „Wolf Grey” , Panourile „Obsidian Dark” se înfășoară în jurul călcâiului, sistemul de dantelă, precum și cutia de la picioare, la fel ca AJ1 menționat anterior.

Imagine prin TEDDYSSOLE
Transport int’l

Vezi mai mult

Un complementar Nike Swoosh trage pe lateral, precum și pe pereți laterali mediali, în timp ce „Orange Total” lovește Grace the Tola, rotunjind designul.

Se așteaptă să scadă mai târziu în acest an, Nike Dunk Low „Georgetown” este un must-have! Un colourway care va funcționa cu destul de mult tip de potrivire, asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! Să înțelegem dacă veți apuca o pereche, precum și în știri asociate, Georgetown vibrează, de asemenea, funcționarea pe Air Jordan 1 High ’85 „Colegiul Navy”!

Imagine prin TEDDYSSOLE
Transport int’l

Vezi mai mult

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *