Dunk-ul de cauciuc din aerul X Nike Air este mult mai devreme decât se aștepta

Este nebun să ne gândim că prima dată când am auzit despre Dunk-ul de cauciuc din aerul X Nike a fost până în septembrie anul trecut. Pentru că atunci, am văzut o mulțime de scurgeri și teasere ale colecției de pantofi, Virgil Abloh chiar le confirmă în luna mai printr -o poveste Instagram. Dacă acestea sunt pe lista dvs. „trebuie să faceți față”, atunci aveți noroc, deoarece scad mult mai devreme decât ne -am așteptat anterior!

Imagine prin Hanzuying

Imagine prin Hanzuying
Ajungând în trei culori anticipate fierbinte, inclusiv „Black”, „University Gold” și, desigur, „University Blue”, Air Rubber Dunk este, probabil, primul adidaș Nike de fondator al alb-alb. Confecționat dintr-o serie de materiale premium, inclusiv plasă și piele de căprioară, partea superioară este foarte sigur inspirată de P-6000. De la panoul distinct de -a lungul părților laterale până la sistemul de dantelă, toate acestea au fost luate din pantoful tatălui chunky.

Cu acest lucru, Abloh a injectat -o cu semnătura sa deconstruită. În loc de un cusut convențional pe Swoosh, el a adăugat o versiune de cauciuc la panourile laterale pentru o adâncime suplimentară. Veți găsi, de asemenea, un verbiaj tehnic la mediale la fel ca și celelalte colaborări ale lui X Nike.

Imagine prin Hanzuying

Imagine prin Hanzuying
Pe măsură ce vă relocați mai jos, veți găsi o talpă interioară împrumutată de la linia Dunk. Acest lucru a fost infuzat cu tehnologie de aer pentru confort și amortizare care nu cunoaște limite. Este demn de remarcat faptul că „Blue Blue” este singurul colourway care prezintă o unitate de gumă completă, care este destul de distinctă să spunem cel mai puțin.

Acum pentru această dată importantă de lansare. Dunk-ul de cauciuc al aerului X Nike Off-White urmează să scadă pe 1 octombrie în toate cele trei culori. Spuneți-ne ce pereche vă simțiți cel mai mult și, în timp ce sunteți aici, s-ar putea să vă aruncați prima privire la tempo-ul de zoom al albului X Nike Nike Air Next% „Negru”!

Imagine prin Hanzuying

Imagine prin Hanzuying

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *