Acesta este singurul Nike Air Yeezy 2 „nepotrivire” în existență

, pariem că nu ați văzut niciodată Nike Air Yeezy 2 „nepotrivire” înainte și nu am fi surprinși, deoarece există o singură pereche pe Planeta pe care o numim pământ. Înainte de parteneriatul său cu Adidas, Kanye West și Swoosh au venit cu linia ultra -căutată Air Yeezy. Oricât de limitat a fost, acest eșantion este fără îndoială cea mai exclusivă pereche.

Imagini amabilitate de Trusted Sneaker Insider English Sole, „nepotrivirea” prezintă o construcție clasică din piele și ochiuri completate cu curea de cauciuc accidentată care se înfășoară în jurul vampului. Calculul renumit de cauciuc se potrivește cu spatele, în timp ce legendarul motiv Falcon este imortalizat de -a lungul limbii, inspirat de zeii păsărilor din Egiptul antic.

Imagine prin EnglishSol

Imagine prin EnglishSol
Obținând paleta de culori distinctă de „platină” și „solar”, veți găsi chiar și căptușeala interioară roșie și talpa moale de aer verde, la fel de bine completată cu semnătura lui Ye, rezultând ceea ce este probabil cel mai ideal Yeezy făcut vreodată.

Chiar dacă Kanye nu s -ar deranja dacă Nike ar fi readus linia Air Yeezy, Nike Air Yeezy 2 „nepotrivire” nu va primi niciodată o lansare publică, deși este interesant să vezi ce ar fi putut fi. Spuneți -ne ce părere aveți despre acest colorat hibrid, iar în știri conexe, Yeezy a crescut 350 V2 „Carbon” a primit doar un nume actualizat și o dată de lansare!

Imagine prin EnglishSol

Imagine prin EnglishSol

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *