Prima privire la Pharrell Williams X Adidas Solar Hu Glide St „CNY”

Pharrell Williams X Adidas Solar Hu Glide St a luat piața de adidași de furtună. Incendiu esențial scăzut, este destul de neașteptat faptul că aceste lovituri căutate sunt încă oferite după practic o lună! Acum, însă, aruncăm o privire a culorii „CNY”, precum și aceasta poate fi prima ediție care o oferă instantaneu.

Imagini amabilitate de @yankeekicks, acest adidaș este pictat într -un sortiment de culori, inclusiv roșu, negru, precum și galben. Ca și un impuls ultra pe steroizi, solar hu glide st are un superior de bot -knit, similar cu UB menționat anterior, precum și este conectat între ele de o pereche de șireturi cu frânghie.

O ceașcă de călcâie roșie mat este prezentă în jurul spatelui pentru un plus de sprijin, precum și o mulțime complementară a talpii de creștere completă, se află sub picioare pentru un plus de confort, precum și un pas mai neted. Pentru a încheia designul, calea ferată de energie de la impulsul solar poate fi văzută aici și personajul chinez pentru „avere”; sau „Noroc”; împodobește pantoful din stânga.

Nu se înțelege nimic altceva despre Pharrell Williams X Adidas Solar Hu Glide St ‘CNY’, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! În știri asociate, iată o privire pe jos la complexul Con Special N.E.R.D X Pharrell X Adidas Originals NMD HU!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Adidas, asigurați -vă că inspectați cel mai recent aici!

Imagini prin Yankeekicks

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *