PlayStation X Travis Scott X Nike Dunk Producturile sunt trimise în cele din urmă la câștigătorii Raffle

anul trecut, Travis Scott a oferit Sneakerheads posibilitatea de a câștiga o pereche de minuscule LAYSTATION LA PLAYStation X Travis Scott X Nike Dunk. O parte din campania de marketing pentru lansarea PS5, perechile „eșantioane” se vindeau de fapt pentru milioane de dolari pe piețe secundare precum Stockx, precum și capră, cu toate acestea este dificil de crezut că orice tip dintre acestea au fost 100% reale.

Imagine prin unkwn.faery27shx
Transport int’l

Vezi mai mult

Ajungând într -o cutie de ediție specială, cu valorile minime, ilustrate chiar pe față, există doar 24 de perechi în întreaga lume. A plecat împreună cu o consolă PS5 gratuită, există un mesaj special în jurul spatelui de la LA Flame însuși:

“Jack aici. A dorit să vă ofere un pic de apreciere pentru că a balansat cu mine atât de mult timp. Numai gospodărie. M -a determinat să cred despre exact cât de important este să privesc înapoi, atunci când făceam mișcări înainte. Creșterea am învârtit discuri pe PlayStation Pe lângă colectarea de dunks, acum construim viitorul într -un timp autentic. Aveam o viziune, precum și legat de echipă pentru a face acest lucru. Turnarea jocului împreună, tot eu sunt gospodării, precum și noi suntem noii pionieri. Niciodată Nu vă amintiți să vă luați o zi liberă pe metoda dvs.

Din câte știm, PlayStation X Travis Scott X Nike Dunk Low nu va primi niciodată o lansare publică, precum și va rămâne „Friends & Family”-exclusiv până la sfârșitul timpului. Să înțelegem ce credeți despre această versiune specială, precum și în știri asociate, Travis Scott X Fragment Style x Air Jordan 1 Low are în sfârșit o dată de lansare!

Imagine prin unkwn.faery27shx
Transport int’l

Vezi mai mult

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *