Mai întâi uitați -vă la Pharrell Williams X Adidas Crazy BYW LVL X ‘CNY’

Pharrell Williams Crazy BYW LVL X Sneaker a făcut debut la Adidas’s 747 Storage Facility St. , Sneakerheads a fost (IM) să aștepte cu răbdare pe mult mai multe culori ale pantofului de baschet pentru a scădea. Acum, datorită Sneaker Insider @SNeakerProphet_, primim o primă privire asupra viitoarei culori „CNY”, precum și este roșu fierbinte!

Arătând foarte mult ca o versiune inversată a culorii originale Rasta influențate de Rasta, „CNY” este pictat într -o paletă roșie, precum și galbenă, cu un model de scară de dragon prezentat pe tot parcursul. Cu o nouă construcție Podulară pentru a îmbunătăți confortul, partea superioară se laudă cu un text mărit care scrie „ambiția”. Construit dintr -un material Primeknit întins, Byw -ul nebun se află deasupra unei talpii de boost de boost, pentru un confort suplimentar atât pe stradă, cât și pe teren.

În acest moment în timp, nu se înțelege nimic altceva despre Pharrell Williams X Adidas Crazy BYW LVL X ‘CNY’, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! În știri asociate, aruncați o privire pe jos la Pharrell Williams X Adidas Solar Hu Glide St ‘CNY’!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Adidas, asigurați -vă că inspectați cel mai recent aici!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *