Colecția Supremă X Timberland Fall/Winter 2020 este dezvăluită

după ce a făcut echipă cu regretatul artist japonez Toshio Saeki la începutul acestei luni, Supreme s -a reunit acum cu Timberland pentru colecția Supremă X Timberland Fall/Winter 2020. Lansându-se ca parte a scăderii lor de toamnă/iarnă 2020, 12, au luat cizma clasică de 6 inch premium impermeabilă și i-au oferit o refacere subtilă, dar izbitoare.

Imagine prin Supreme
Ajungând în trei culori distincte, inclusiv negru, bronz și albastru, modelul legendar a primit o renovare completă a nubatului, consolidată de o construcție ultra accidentată cu triplă triplă cusături. Un logo suprem în sus în jos împodobește panoul lateral din fontul semnat al lui Timberland, în timp ce partea medială este decorată cu renumitul lor motiv de copac.

Gulerele din piele cu unt înconjoară glezna, în timp ce 400 de grame de izolație Primaloft mențin căldura și frigul. Mai jos, talpa intermediară a cauciucului este confecționată cu 10% materiale pe bază de plante, iar pentru a-l rotunji pe toate, o etichetă supremă roșie strălucitoare, terminând designul legendar.

Imagine prin Supreme
Colecția Supremă X Timberland Fall/Winter 2020 va fi lansată mâine pe 12 noiembrie, în timp ce Japonia va vedea o lansare două zile mai târziu pe 14 noiembrie. Spuneți -ne ce culoare vă simțiți cel mai mult, iar în știri conexe, VF Corporation tocmai a achiziționat Supreme pentru 2,1 miliarde de dolari!

Imagine prin Supreme

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *