Atmos reimaginează „OG” cu o nouă colaborare Adidas NMD R1

după ce a dezvăluit ieri NMD V2, Adidas a făcut echipă acum cu Atmos pentru a reimagina NMD R1 ‘OG’ care a dus lumea prin furtună în 2016. Jucându -se cu paleta de culori care a făcut ca nomadul să fie atât de popular, acesta este un polițist obligatoriu pentru trei pasionați de dungi!

Prezentând o plasă completă pentru experiența de respirație finală, brandingul de branduri cu trei dungi roșii, alb și albastru, laterale laterale și mediale, în timp ce șireturile infuzate de 3M oferă pantofilor un pop care poate fi văzut chiar și în condiții de lumină scăzută. Un logo uriaș Adidas este tipărit pe vamp, urmat de „marca cu cele 3 dungi” în mai multe limbi.

Imagine prin Atmos Tokyo
Mai jos, este prezentă o talpă de impuls de lungime completă, complet cu un paragraf de kanji scris pe panourile interioare. Apoi este căptușit cu o talpă din cauciuc, oferind o tracțiune durabilă la fiecare pas.

Setați să renunțați mâine pe 2 noiembrie exclusiv la magazinele Atmos Tokyo și online, doar ce nu trebuie să iubești? Pentru mai multe știri de adidași, asigurați -vă că o păstrați blocat la singurul furnizor!

Imagine prin Atmos Tokyo

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *