„Fosforul” Yeezy 700 MNVN este verificat

după ce a obținut o scurtă privire a Yeezy 700 V3 „Triple Black” săptămâna trecută, acum aruncăm o privire oficială la Yeezy 700 MNVN „Fosfor”, la fel de bine așa cum este făcut pentru a întoarce capul. Luând renumitul siluetă al lui Kanye West, precum și oferindu -i un makeover vibrant, trebuie să recunoaștem că am fost un pic sceptici atunci când acestea au scurs pentru prima dată toată metoda în septembrie 2018, însă acum, credem că este un polițist definit.

Înmuiată într -o schemă de culori galben neon izbitoare, partea superioară înlocuiește din piele de căprioară obișnuită, piele, precum și se potrivesc clădirii cu un nylon durabil. Accentele negre furioase își fac metoda la limbă, călcâiul, precum și talpa interioară, care, spre deosebire de „azael” care scade la sfârșitul acestei luni, este alcătuit din amortizarea impulsivă.

Imagine prin Yeezy Mafia
Desigur, nu puteți vorbi despre „fosfor” fără să discutați despre uriașul brand de 700 de -a lungul părții laterale, care este declanșată în 3m. În plus, o filă de tragere atrăgea călcâiul pentru un plus de comoditate – un prim pentru modelul vintage.

Lansând în primăvara 2020 împreună cu „portocaliu”, precum și „tripla negru”, „fosforul” Yeezy 700 MNVN este, cu mâinile în jos, cel mai nebun Yeezy, așa că asigurați -vă Vă vom lăsa să înțelegeți imediat ce vor veni mai multe știri!

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *