Compania de produse de lux LVMH pentru a cumpăra participația majoritară în Off-White

Se pare că nu putem merge câteva zile fără să compunem despre Off-White de Virgil Abloh în acest moment. Respectarea expunerii săptămâna trecută a planurilor de a se conecta cu Nike pentru o capsulă în stil olimpic, pe lângă știrile despre tempo-ul de zoom al albului X Nike Air Următorul%, rapoartele sugerează că eticheta de modă italiană are acum o miză majoritară în afacerea obținută de LVMH.

Pentru necunoscut, LVMH este o companie multinațională franceză care se ocupă de bunuri de înaltă calitate. Cu filiale precum Louis Vuitton, Dior, Fendi, Givenchy, precum și o mulțime de mult mai mult sub centura LVMH, este probabil să nu se afle în alb, este probabil în mâini fără riscuri.

Rapoartele timpurii afirmă că LVMH își propune să participe la o participație de 60% în afaceri, în timp ce lucrează împreună cu directorul inovator Virgil Abloh pentru a produce, precum și pentru a crește piețele afacerii. Virgil Abloh va menține proprietatea de 40% a serviciului, precum și grupul New Guards va fi în continuare partenerul de operare al mărcii.

În ciuda faptului că LVMH a fost inclus cu Louis Vuitton, parteneriatul nu va avea impact asupra funcției directorului creativ al lui Virgil la brand. În plus, detaliile sunt încă dezvăluite, așa că păstrați -l blocat chiar aici pentru toate cele mai recente. În altă ordine de idei, se pregătește pentru fantasticul în aer liber, cu acest rucsac Gucci X 100 Thieves.

Imagine prin intermediul albului

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *