Pachetul Converse „Earth Tone Suede” scade săptămâna aceasta

Pachetul „Suede Ton Suede” Converse este actuala colecție de capsule de la Nike Sibling Brand, precum și se inspiră din tonuri neutre care sunt văzute în toată natura. Trei dintre cele mai multe siluete recunoscute ale etichetei sunt amenajate în piele de căprioară suplă, apoi accentuate cu culori cu cheie scăzută pentru a scrie un pachet îngrijit, care va fi perfect pentru a lucra în multe ținute diferite!

Imagine prin Converse
Silueta cu o stea favorabilă fanilor este amenajată atât în ​​ediția în stil teracotta, cât și în versiunea roșie pământească, în timp ce tocmai recent reintrodusă din piele pro are două variații diferite, o versiune de hued cu roz pal, precum și o Ediția Mint-Blue.

Cu toate acestea, nu în ultimul rând este Chuck 70 E260, un design mai puțin văzut, care este inclus în două versiuni aici, un galben-chalky, precum și un roz pal. Toate culorile văzute chiar aici nu vor ieși la îndoială din mulțime, precum și să lovească o coardă familiară cu fanii etichetei, apărând similar cu linia de colaborare a golfului Le Fleur a lui Tyler.

Imagine prin Converse
Dacă sunteți în căutarea unor ofițer de poliție, orice tip de modele din pachetul „Ton Ton Suede”, marea veste este că este oferită acum prin intermediul retailerilor selectați de pe glob, așa că nu ezitați, precum și să ridicați o pereche acum! Între timp, inspectați noul Nike D/MS/X „Sting” care tocmai a fost dezvăluit!

Imagine prin Converse

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *