Nike Air Max 1 a revenit în două variații OG noi!

Nike Air Max 1 este rapid unul dintre cele mai proeminente adidași din toate timpurile, perioada. Dezvoltat de legendarul Tinker Hatfield în 1987 ca fiind primul siluetă Air Max, perechea deține o locație specială în inimile a numeroase sneakerhead -uri de pe glob, precum și care ne include cel mai bine chiar aici la The Sole Furnizor.

Indiferent dacă este silueta curată fără efort, importanța istorică sau materialele premium de înaltă calitate, Air Max 1 este doar incontestabil special. Deși a existat o lipsă serioasă a lansării AM1 până la sfârșitul zilei, din fericire, Nike tocmai a dezvăluit două noi color OG ale designului care vor fi în curând în metodă.

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike
Set să introducă în „Magma Orange”, precum și „Hunter Green”, Air Max 1 arată mult mai bine ca niciodată, cu motivația din „Universitatea Red OG” din 1987, aparent. Exact același model de blocare a culorilor este utilizat pe tot parcursul, subliniind toate caracteristicile fără vârstă ale modelului.

Renumitul logo al lui Nike Swoosh este prezent de o parte și de alta, în timp ce partea superioară folosesc piele de căprioară suplă, precum și se potrivesc pentru un aspect ascuțit de ras. Sub picioare, sistemul de talpă din cauciuc alb ascunde legendarul sistem vizibil Air Max care a fost utilizat pentru prima dată pe această siluetă.

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike
Dacă iubiți aceste lansări OG Nike Air Max 1 la fel de mult ca noi, marea veste este că ambele perechi sunt setate să obțină o lansare la nivel mondial mai târziu în această lună. Asigurați-vă că rămâneți blocați în cel mai bun lucru aici la singurul furnizor pentru toate cele mai recente știri, precum și actualizări esențiale, precum și în timp ce sunteți chiar aici, inspectați exact cum să vă puneți mâna pe off-white x air jordan 4 „Navigați”!

Imagine prin Nike

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *