Notre X Nike Dunk Suprafețe înalte în două culori curate

, pur și simplu nu putem obține suficient de mult în sus și nici restul nu pot să -i aspecte. După ce ar fi aruncat o privire a colabului Slam Jam și Bodega, se pare că vom primi un al treilea parteneriat comerciant cu Notre X Nike Dunk High, și iată tot ceea ce știm până acum.

Imagini amabilitate de Sneaker Insider @py_rates, aceasta nu este prima dată când Duo -ul Power a făcut echipă, dar poate fi doar cea mai bună colaborare a acestora. Ajungând în culori „Pearl White” și „Light Orewood Brown”, ambele modele sunt realizate în plasă respirabilă și piele netedă, cu prima, care se laudă și cu pop -uri de „Blue void” și „Grand Purple”.

În timp ce acestea sunt doar machete foarte timpurii deocamdată, nu am fi șocați dacă ar lua o decizie de a menține lucrurile relativ minime. Acestea fiind spuse, ne așteptăm ca detaliile co-brandate să fie cusute pe limbă și talpă pentru a pune accentul pe echipa exclusivă Dunk High Up.

Imagine prin intermediul py_rates
În acest moment în timp, nu se știe prea mult despre Notre X Nike Dunk High, dar @py_rates cred că vor ajunge în jurul sezonului de sărbători. Spuneți -ne dacă sunteți interesat de oricare dintre aceste culori, iar în știri conexe, Comme des Garçons X Nike Dunk va fi în sfârșit în această săptămână!

Imagine prin intermediul py_rates

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *