Iată de ce veți regreta că nu ați făcut față Yeezy 700 V2 „Tephra”

în mai 2018, Kanye West a dus pe rețelele de socializare pentru a dezvălui Yeezy 700 v2 „Tephra”. Unul dintre cele mai speciale culori pe care le -am pus vreodată cu ochii, în mod natural, în mod natural, sneakerhead -urile au fost un pic ezitante în acest sens. Un an mai târziu, lucrurile sunt foarte, foarte diferite.

Unul dintre cei mai vorbiți despre colourway-uri, având în vedere că „Wave Runner” din 2017, Sneakerheads laudă acum designul său excepțional de distinctiv, unii mergând în măsura în care îl numim cel mai bun „Yeezy tonifiat cu pământ”. Acestea fiind spuse, iată de ce vei regreta că nu vei face față Yeezy 700 V2 „Tephra” când va lansa sâmbătă, 15 iunie, la 7:00, la Adidas UK.

Cu o paletă specială de culori împărțite, care a fost făcută pentru a întoarce capetele, jumătatea superioară a „tephra” este vopsită într -o nuanță gri deschisă și este alcătuită din plasă ultra respirabilă, piele imens premium și piele de căprioară netedă. În timp ce pășești în jos, griul deschis se schimbă rapid într -o nuanță mai închisă, oferind pantofului un efect de gradient de bază, dar izbitor, care este absolut greu de ignorat.

Desigur, nu putem vorbi despre „tephra” fără să menționăm talpa sa interioară. Cu o unitate de spumă suplimentară, care este sculptată la perfecțiune, aceasta găzduiește o placă groasă de îmbunătățire a tehnologiei, furnizând purtătorilor un confort uimitor cu fiecare pas. Accentele reflectorizante 3M Gratează călcâiul lateral, astfel încât vei fi observat chiar și în condiții de lumină scăzută, iar rotunjirea tuturor este o talpă din cauciuc de gumă care adaugă rezistență și tracțiune, ceea ce face ca acestea să fie cele mai bune pentru toate mediile.

În lunile mai călduroase, o mulțime de adidași se tem să-i pună pe adidași albi, deoarece talpa ar putea să se murdărească puțin. Cu „Tephra”, cu toate acestea, obțineți toate tonurile ușoare în partea de sus, dar talpa furioasă indică că nu va trebui să vă faceți griji pentru a obține un pic de noroi pe ele, deoarece nu veți vedea nimic! De asemenea, obțineți construcția de plasă, așa că acestea sunt foarte respirabile, făcând „Tephra” unul dintre cei mai buni adidași de vară din 2019.

Setați să renunțați la sâmbătă, 15 iunie, la ora 7 dimineața, la Adidas UK, asigurați -vă că vă păstrați ochii decojiți la @theSolesupplier pentru mult mai multe informații despre lansare și @TheSoleStocks doar în cazul în care primiți un L! Spuneți -ne dacă veți face față Yeezy 700 V2 „Tephra” și, în timp ce sunteți aici, aruncați o privire la gama completă de adidași Adidas!

Imagini cu ajutorul Hipstore, HouseofCop, SoleByJC & YzySlyLeaks

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *